2024-2025 Güz Dönemi PFD402 Öğretmenlik Uygulaması Grupları

Mezun pedagojik formasyon kursiyerlerimizin bilgisine, okullarda yürütülecek öğretmenlik uygulamalarına başlamadan önce, grubunuzdan sorumlu uygulama öğretim elemanları ile e-posta, ofis telefonu (personel web sayfalarından ulaşılabilir) veya yüz yüze iletişim kurmanız gerekmektedir. İlgili öğretim elemanının e-posta adresleri gruplarda ve fakülte web sayfalarında yer almaktadır. Ayrıca, sizlerin iletişim bilgileri de öğretim elemanları ile paylaşılmıştır. Uygulama öğretmenleri ise okullar tarafından belirlenecek olup, hangi günlerde uygulama yapılacağı uygulama öğretim elemanınız ve öğretmeniniz tarafından, uygulama öğretmeninin haftalık ders programına göre kararlaştırılacaktır. Uygulama saatiniz haftada 8 saattir. Okullarda öğretmenlik uygulaması dersleriniz 30 Eylül 2024-27 Aralık 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. İlgili uygulama derslerine okullarda 11-15 Kasım 2024 tarihli ara tatil nedeniyle bir hafta ara verilecektir. Söz konusu bu tatil 12 hafta (haftada 8 saat) yapılması gereken uygulama sürecine dahil edilmemiştir. Sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için öğretmenlik uygulama kılavuzunda yer alan hususlara uyulması gerekmektedir. Öğretmenlik Uygulaması dersinde %100 devam zorunluluğu bulunmaktadır. Yasal mazeretler nedeniyle eksik kalan uygulama saatleri, uygulama öğretmeninin ders programı dikkate alınarak telafi edilmelidir.

Öğretmenlik uygulaması listelerinde ismi yer almayan kursiyerlerin en kısa sürede nurhakcem.dedebali@ikc.edu.tr adresine bilgi vermesini rica ederiz.

Menüyü Kapat